VaricoBooster krema za proširene vene, cijena, naručiti

varicobustProširene vene je jedna od najuobičajenijih patologija koja češće pogađa žene. I ako savladati sa očitovanjima bolesti u inicijalnoj fazi moguće je bez operacijskog zahvata, već u poodmakloj fazi operacije se ne može izbjeći.

Ali što raditi  kada postoje kontraindikacije za operacijski zahvat? Da li bi bili prisiljeni na patnju do kraja života ili pokušali izliječiti noge uz primjenu tradicionalnih metoda liječenja koje malo tkome da pomažu? Zapravo riješiti ovaj problem nije tako teško, kako se čini. I ovdje može pomoći krema za proširene vene VaricoBooster.

Narudžba

Sastav

Ova krema sadrži samo prirodne sastojke, i stoga može se primjenjivati u svakoj životnoj dobi, kako kod muškaraca tako i kod žena. Pri tome na prirodne tvari alergijska reakcija događa se u nekoliko puta manje nego na sintetičke (tvari).

Pelin, kamilica, mentol i kopriva oslobađaju od osjećaja težine u nogama, uklanjaju nakupljeni tijekom dana umor, osvježavaju kožu stopala, bore se sa mikroorganizmima i gljivicama, pomažu u borbi protiv mikropukotina i suhe kože.

Eterična ulja smanjuju znojenje, uklanjaju zategnutost kože, dubinski nju hrane i vlaže. Lišće breze i divlji kesten jačaju zidove krvnih žila i poboljšavaju njihovu elastičnost, smanjuju bol, oticanje i umor u nogama.

Međutim, glavnom komponentom ove kreme se smatra troxerutin koji povećava elastičnost zidova krvnih žila, smanjuje krhkost kapilara, kao i uklanja upalne procese, bol i oticanje u nogama.

Kako se vidi sve ove komponente utjecaju na kožu i neposredno na krvne žile, što je vrlo važno kako u liječenju, tako i u prevenciji proširenih vena. Stoga, prema ocijenama potrošača, ovo sredstvo je najbolje za prevenciju i liječenje ove patologije u inicijalnoj fazi.

Način uporabe

Prije nego što kupiti jedan ili drugi lijek, ljudi često razmišljaju o tome da li je on toliko jednostavan za korištenje kako se čini, i treba li svaki put posjećivati liječnika? Balzam VaricoBooster – je sredstvo koje se lako može koristiti od strane pacijenta kod kuće ili u bolnici po savjetu liječnika.

Svojstvo ovog lijeka je da se nanosi na kožu noga samo jednom dnevno (ovisno o stupnju razvoja bolesti) i da bez dodatnog nošenja kompresijskog rublja, previjanja noga ili obloga.

Koristiti kremu se može u bilo koje doba dana, ovdje sve više ovisi o tome kome i kada to bude odgovaralo. Tako na primjer, domaćica može koristiti u jutarnjim satima, ali žena koja radi u uredu – u večernjim satima, prije spavanja. Od toga, u koje doba dana će se koristiti krema, njena učinkovitost se ne smanjuje.

Krema se utrljava u problematična mjesta na nogama, a nakon nanošenja kreme potrebno je pričekati nekoliko minuta dok se potpuno ne upije. Trajanje liječenja i učestalost korištenja dnevno ovisi o očitovanju i težini bolesti.

VaricoBooster – kako naručiti, koliko košta?

Vaši pokušaji pronaći ovo čudo-sredstvo ne uspijevaju, ako ćete ga tražiti u ljekarnama ili redovnim kozmetičkim trgovinama. Možete pokušati pronaći ga na Internetu, ali pazite: na svakom koraku naći ćete puno jeftinih krivotvorina. Takva nabava ne samo da neće dati željeni rezultat, ali je u stanju nanijeti znatne štete za vaše zdravlje. Ako želite da se «osigurate» od nekvalitetnih krivotvorenih proizvoda, kupujte kremu za proširene vene VaricoBooster samo kod nas – službenih distributera. Da se naruči krema VaricoBooster trebate samo da odite na link službene stranice proizvoda.

VaricoBooster krema za proširene vene, cijena, naručiti
4.4 (88.57%) 7 votes