VaricoBooster крем срещу разширени вени, цена, купи

varicobustВарикозата е една от най-разпространените патологии, от която най-често страдат жените. И ако началните прояви на заболяването се лекуват без операция, то в напреднал стадий без операция не може да се мине.

Но какво да се прави, когато операцията е противопоказана? Нима трябва да страдате до края на живота си и да се опитвате да излекувате краката си с народни средства, които помагат на малцина? Всъщност да се реши този проблем не е толкова трудно, колкото може и да Ви изглежда. И тук може да Ви помогне кремът за разширени вени VaricoBooster.

Поръчайте

Състав

В състава на този крем влизат само натурални съставки, което означава, че кремът може да се използва на всяка възраст както от мъже, така и от жени. При това алергичната реакция на натурални съставки възниква много по-рядко, отколкото на изкуствени.

Пелинът, лайката, ментолът и копривата помагат за бързото снемане на тежестта в краката и премахват натрупаната през деня умора, освежават кожата на краката и се борят с микроорганизмите и гъбичките, помагат в борбата с микропукнатини и сухота на кожата.

Етеричните масла намаляват изпотяването, отстраняват стегнатостта на кожата, подхранват и я хидратират в дълбочина. Листата на брезата и конският кестен помагат съдовите стени да укрепнат и да станат еластични, да се преборят с болките, отоците и умората в краката.

Но основната съставка на този крем все пак е троксерутин, който увеличава еластичността на съдовите стени, намалява крехкостта на капилярите, както и облекчава възпалителнияя процес, болките и подуването на краката.

Изглежда, че всички тези компоненти въздействат върху кожата и кръвоносните съдове, което е много важно както при лечението, така и при профилактиката на варикозата. При това, според отзивите на купувачите, това средство е най-доброто за профилактика и лечение на началните стадии на тази патология.

Начин на употреба

Преди закупуването на един или друг препарат, хората често се замислят за това, дали той е толкова лесен за употреба, колкото изглежда, и не трябва ли всеки път да се ходи на лекар? Балсамът VaricoBooster е средство, което лесно може да се използва от пациента както в домашни условия, така и в стационар по лекарска препоръка.

Особеността на този препарат се състои в това, че той се нанася върху кожата на краката само веднъж дневно (зависи до каква степен е изразено заболяването) и при това допълнително не следва да се слага компресивно бельо, да се превързват краката или да се правят компреси.

Кремът може да се използва по всяко време на денонощието в зависимост от това на кого и кога това е удобно. Така например домакинята може да го използва всяка сутрин, а жената, работеща в офис – всяка вечер преди лягане. От това в кое време от денонощието ще бъде използван кремът, ефективността му няма да се понижи.

Втривайте крема в проблемните участъци на краката, при това след нанасянето му трябва да изчакате няколко минути до пълното му попиване. Продължителността на лечението и честота на употребата му в денонощие зависят от проявата на заболяването и тежестта му.

VaricoBooster – къде да купя, колко струва?

Вашите опити да се намери това чудесно средство няма да се увенчаят с успех, ако го търсите в аптеките или обикновените козметични магазини. Може да пробвате да го потърсите в интернет, но внимавайте: евтини имитации се срещат на всяка крачка. Такава придобивка не само, че няма да даде желания резултат, но и е способна да причини съществена вреда на Вашето здраве. Ако искате да се „застраховате“ от некачествена имитация, купувайте крема от разширени вени VaricoBooster само от нас – официалните дистрибутори. За закупуването на VaricoBooster е достатъчно само да кликнете върху линка, за да преминете към официалния сайт на продукта.

Поръчайте

VaricoBooster крем срещу разширени вени, цена, купи
5 (100%) 1 vote