Valgus Pro lábbütykök elleni szer. Visszajelzések, hogyan.

Mi az a Valgus Pro?

valgus-proValgus Pro – ez a nagylábujj géles rögzítője. Rendeltetése szerint állandóan kell viselni a nap egész leforgása alatt és az alábbi funkciókat teljesíti:

  1. A puha géles levél teljesen elfedi a kiálló csontot és védi a lábbeli dörzsölésétől. Ez lehetővé teszi melőzni a kellemetlen érzést járás közben, valamint lehetővé teszi, hogy lábai jól érezzék magukat a lábbeliben.
  2. A Valgus Pro géles görgős leszorító betölti a láb nagy és középső ujja közötti teret, ezzel rögzítve a nagy lábujj izületét szabályos helyzetben. Ezzel egy bizonyos rugó szerepet tölt ki. Valgus Pro csökkenti járás közben a deformált izületre való terhelést. A nagyon erős görbülés esetében, amikor az ujjak már egymással dörzsölődnek, a rögzítő viselete elhárítja ezt a kellemetlen hatást.

Megrendelés

Elégé nehéz lenne nem értékelni ezen rögzítő jótékony jellemzőit. Valóban jelentősen megkönnyíti ezen betegséggel szenvedő kínjait. Lehetséges, hogy már hosszú idő óta először tudja élvezni a sétát és nem gondolni arra, hogy mintha forró parázson sétálna.

Használati utastás:

  1. Vegye ki a betétet a csomagolásból és ujjaival kissé húzza széjjel a nyílást, hogy nyugodtan fel vehesse a rögzítőt a nagy lábujjra.
  2. Vegye fel a Valgus Pro a nagy lábujjra úgy, hogy a párnája a láb nagy és második ujja között legyen, a szilikon lap pedig teljesen befedje a dudort.
  3. Felülről feltétlenül vegyen fel zoknit vagy harisnyát. Ez azért szükséges, hogy a lap hozzápréselődjön az ujjhoz és ne csússzon le a bütyökről.
  4. Lépjen a padlóra és kissé mozgassa ujjait, hogy a rögzítő felvegye az Ön számára kényelmes és komfortos helyzetet.

Sokan érdeklődnek, hogy mennyit és hogyan kell viselni a Valgus Pro-t. Vegye fel még reggel és viselje akár otthon, akár munkahelyen reggeltől estig. Bármilyen típusú lábbeli viselésével komfortosan fogja érezni magát. Ön nagyon gyorsan hozzá szokik és szinte nem is fogja érzékelni a lábán. A rögzítőt gyakorlatilag nem lehet észrevenni a lábon, még a lábbeli nyitott típusú is.

A Valgos Pro nappali betétjeinek gondoskodása abból áll, hogy egyszerűen periódikusan szappanos meleg vízzel kell megmosni. Ha szükség van rá, meg lehet szórni nem nagy mennyiségű talkkal vagy gyermekhintőporral. A fixátort a közvetlen napsugaraktól távol kell tárolni.

Hol lehet megvásárolni?

A legkényelmesebb interneten keresztül megvásárolni: a megrendelések gyorsan kerülnek teljesítésre, és az ára teljes egészében megfizethető. Ha bármilyen kérdés merül fel, mely a spray használatával kapcsolatos vagy a használati utasítással kapcsolatos, a tanácsadó menedzserhez címezve részletes válaszokat kaphat rá.

Valgus Pro lábbütykök elleni szer. Visszajelzések, hogyan.
Rate this post