Tinedol: πού να αγοράσετε, τιμή, σχόλια

Τινεντόλ (Tinedol) είναι μέσο για εξωτερική χρήση, σε μορφή αλοιφής για τις πατούσες, που ενεργεί ενάντια dermatomycosis, οσμές και κνησμό, για τη φροντίδα για το δέρμα. Στην σύνθεση του ενεργού τύπου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι τα φυσικά συστατικά: Climbazole, Φαρνεσόλη Tinedol, αιθέρια έλαια και βιταμίνες. Ο παραγωγός δίνει έμφαση στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα του Tinedol, και η αλοιφή βοηθά έναντι της μυκητίασης των νυχιών ή των πατουσών των διαφόρων αιτιολογιών. Το μέσο είχε απαραίτητη έρευνα, έχει πιστοποιητικό ποιότητας και δήλωση συμμόρφωσης με την ЕАС (βλέπε παρακάτω φωτογραφία, είναι γραπτά εκεί όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του παραγωγού και τα αποτελέσματα της συμμόρφωσης του προϊόντος με τις κανονιστικές απαιτήσεις και τα πρότυπα).

Τιμή του Tinedol και πού να αγοράσετε;

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να αγοράσουν τέτοια προϊόντα στο φαρμακείο ή στο κατάστημα, κι εγώ, γιατί μερικές φορές μπορείς να λάβεις κάτι άγνωστο. Αλλά η αγορά μέσω του Διαδικτύου έχει επίσης τα πλεονεκτήματά του: δεν χρειάζεται να πάει κανείς οπουδήποτε, παράδοση στο σπίτι, μερικές φορές υπάρχουν φθηνότερα προϊόντα από ό, τι είναι στα ράφια των καταστημάτων. Γιατί γράφω όλα αυτά; Το γεγονός είναι ότι στα φαρμακεία της αυτό το φάρμακο δεν άκουγε κανένας, αλλά στο Διαδίκτυο μπορείτε να διαβάσετε πολλά σχόλια για αλοιφή Tinedol. Εδώ είναι μια σύνδεση στην επίσημη online-αγορά, όπου αγόραζα κι εγώ:

Χρήσιμες ιδιότητες της αλοιφής έναντι dermatomycosis Tinedol

Dermatomycosis ανήκει στις ασθένειες του δέρματος, συχνά εμφανίζεται στις πατούσες. Αυτή η δερματική ασθένεια μεταδίδεται πολύ απλά: αρκεί να περπατάτε ξυπόλητοι στον ίδιο υγρό πάτωμα (π.χ. στο μπάνιο), όπου πήγαινε ο άνθρωπος με dermatomycosis πατουσών. Τα συμπτώματα αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς και δυσάρεστα – κάψιμο, φαγούρα, ερυθρότητα, απολέπιση, τα νύχια αλλάζουν χρώμα και θρυμματίζονται. Κάποιος αναφέρεται στον δερματολόγο για συμβουλές, κάποιος διαχειρίζεται τις δικές τους εμπειρίες. Πράγματι, η αυτοθεραπεία σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αποδώσει καρπούς, υπάρχει μία σύσταση:

– η υγιεινή και την τακτική χρήση αντιμυκητιασικών.

Η αλοιφή Tinedol είναι μία από τα εξωτερικά μέσα τελευταίας γενιάς. Αφαιρεί γρήγορα δυσάρεστα συμπτώματα:

  • σκοτώνει dermatomycosis,
  • ανακουφίζει από τον κνησμό ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών,
  • αποτρέπει την μυκητίαση των νυχιών,
  • εξαλείφει ξεφλούδισμα,
  • εξαφανίζει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών.

 

Ο παραγωγός εγγυάται σταθερά αποτελέσματα, με τον όρο της κανονικότητας της χρήσης του Tinedol και υγιεινής. Επίσης, η αλοιφή

 

χρησιμοποιείται στο σπίτι και δεν απαιτεί παρακολούθηση από ειδικούς.

Τα φυσικά φυτικά συστατικά δεν θα επιφέρει βλάβες στην υγεία και στο δέρμα, δεν υπάρχουν οι αντενδείξεις για τη χρήση Tinedol.

Η φόρμουλα των δραστικών συστατικών των φυτικών συστατικών με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχηματιζόταν με τις δράσεις του κάθε στοιχείου χωριστά, και το καθένα από αυτά συμπληρώνει και ενισχύει την επίδραση του άλλου.

Εκτός από την αντιμυκητιασική δράση η αλοιφή Tinedol ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα των πατουσών. Αν δεν φροντίζετε το δέρμα εγκαίρως, τότε σύντομα θα έχετε τον πόνο, όταν πατάτε με τις ραγισμένες από την ξηρότητα φτέρνες σας. Και όταν κάνετε μια μεγάλη βόλτα ή στέκεστε, το δέρμα των πατουσών απλώς «καίει», απαιτώντας ψύξη και δροσιά, Tinedol χαρίζει αυτή την αίσθηση.

Σύνθεση του Tinedol

Ο τύπος και τα δραστικά συστατικά αλοιφής περιλαμβάνουν:

  • Climbazole και Φαρνεσόλη Tinedol, οι οποίοι σκοτώνουν dermatomycosis,
  • στη σύνθεση του Tinedol υπάρχουν τα φυτικά αιθέρια έλαια, ο κηρός, η γλυκερίνη, η λανολίνη, για το μαλάκωμα του δέρματος πατουσών και καλύτερη διείσδυση αλοιφής,
  • βιταμίνη Ε – για την θρέψη, την εξάλειψη απολέπισης και μακροπρόθεσμα ενυδάτωση του δέρματος,
  • το αιθέριο έλαιο μέντας δροσίζει τα κουρασμένα πόδια, αναζωογονεί και δίνει ένα ευχάριστο άρωμα.

Εδώ δεν υπάρχει τίποτα περιττό και ακριβό, αλλά την ίδια στιγμή αυτή η σύνθεση είναι αρκετή για την αποτελεσματική καταπολέμηση με dermatomycosis και δυσάρεστα συμπτώματα που προκαλεί.

Δοσολογία της αλοιφής Tinedol

Οι παραγωγοί συσκευάζουν το μέσο σε βολικούς σωλήνες, και στην συσκευασία πρέπει να είναι οδηγίες χρήσης της αλοιφής Tinedol. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες, η θεραπεία είναι ως εξής:

  • Αλείφετε το μέσο σε ξερό δέρμα των πατουσών 2 φορές την ημέρα. Τρίψτε μέχρι να απορροφηθεί. Μην ξεπλύνετε.

Αν ακολουθήσετε τις συστάσεις των δερματολόγων, είναι δυνατόν να συμπληρώσετε τις οδηγίες της αλοιφής Tinedol με εξής:

Η χρησιμοποίηση του μέσου είναι απαραίτητη μόνο μετά από διαδικασίες υγιεινής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πλένετε οπωσδήποτε τα πόδια σας μέχρι την χρήση Tinedola. Στεγνώστε καλά με μια πετσέτα, και στη συνέχεια να αλείφετε το μέσο. Και τρίψτε, κάντε μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Τότε η δράση της κρέμας Tinedol θα είναι η πιο αποτελεσματική και θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Tinedol: πού να αγοράσετε, τιμή, σχόλια
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *