MaxiSize – krema za povečanje penisa

Kaj je MaxiSize?

maxisizeMaxiSize — krema za povečanje penisa, ki omogoča enostavno in hitro povečati velikost vašega spoštovanja, brez dragih operacij in tveganih postopkov. V primerjavi z drugimi sredstvi za povečanje penisa, sestava kreme ima visok izkoristek in omogoča dodajanje do pet centimetrov v mesecu uporabe.

Kako deluje MaxiSize?

Kot je znano, glava in gred penisa sta večinoma sestavljena iz posebnega materiala – gobastega tkiva. Posebnost tega tkiva je sposobnost bistveno povečevati se v velikosti zaradi pretoka krvi, ki zapolnjuje praznino, pri čem se penis povečuje v dolžino in širino.

Krema za povečanje penisa MaxiSize, odpoklice o katerem lahko preberete malo nižje vpliva na tkivne celice gobastega telesa tako, da spodbuja njihovo delitev in rast, ter tudi povečuj njihovo elastičnost.

V sestavi kreme so več komponent, vsak od katerih opravlja svojo posebno funkcijo. Tako, naprimer, hidrolizati aminokislin in proteinov ponovno zagnejo mehanizem pospešne delitve celic, ki v večini primerov se konča do konca pubertete.

Kompleks kolagena in elastina povečuje elastičnost membrane gobastega telesa, ki omogoča to, da sprejme več krvi, kar posledično vodi k močnejši in večji erekciji.

Končno, trietanolamin vpliva na živce v penisu, ter zatira njihovo funkcijo, s čim nekoliko zmanjša občutljivost. Ta učinek omogoča podaljšanje trajanja spolnega odnosa, brez katerega ta celoten postopek povečanja penisa bi bil nesmiselni.

Uporaba MaxiSizemaxisize kaufen

Navodila za uporabo kreme za povečanje penisa MaxiSize je v vsakem pakiranju sredstva, ampak da bi ste ste še pred nakupom si lahko predstavili bistvo postopka, vam nudimo kratek povzetek.

Poskusite postaviti penis in skrbno vtrite majhno količino kreme v gred in glavo. Za to rahlo porazdelite kremo po celotni dolžini penisa, nato pa malo masažirajte dotlej, dokler se krema popolnoma vpije.

Postopek je treba izvedeti vsak dan, kolikor je mogoče v enem in istem času. Prvi rezultat postane opazen že v enem tednu – gobasto telo začne pridobivati večjo elastičnost, s čimer se nekoliko poveča v višino (do dva centimetra), in debelino penis. Tri tedne kasneje bo popolnoma zagnan mehanizem delitve celic, tako da se bo dodal  še en centimeter. Ob koncu tečaja, ki traja štiri tedne, boste dobili še dva centimetra, tako da skupno povečanje bo pet centimetrov.

 

Kontraindikacije in priporočila

Krema MaxiSize za povečanje penisa je popolnoma varna –  ne povzroča nobenih alergijskih reakcij ali stranskih učinkov. Vendar pa obstajajo manjše priporočila, ki jih je treba upoštevati pri uporabi.

Prvič, ne uporabljajte kreme v primeru, če obstaja škoda na penisu – pridobivanje snovi kreme v odprto rano vodi k deformaciji njenih robov.

Drugič, ne smete uporabljati sredstvo med zdravljenjem spolno prenosljivih bolezni,.

Kje lahko kupite?

Če ste se odločili za nakup kreme za povečanje penisa, obstaja samo ena prava varianta – obrnite se na uradnega distributerja. Samo na uradni strani lahko naročite kremo za povečanje penisa 40-50% ceneje kot v kateri koli drugi spletni trgovini, in boste imeli tudi polno zaupanje, da vam bodo poslali resnično sredstvo, ki vam bo pomagalo, ne pa cenejše in brezsmiselno ponarejanje.

MaxiSize – krema za povečanje penisa
4 (80%) 3 votes