MaxiSize – sitimen koon suurentava voide

Mikä on MaxiSize?

maxisize
MaxiSize on sitimen koon suurentava voide, joka mahdollistaa helposti ja nopeasti suurentaa sitimen koko ilman kalliita leikkauksia ja riskialtiita menettelyjä. Verrattuna peniksen suurentamisen muihin keinoihin tällä yhdisteellä on korkea tehokkuus ja se mahdollistaa suurentaa sitimen koko viiteen senttimetriin kuukaudessa.

Miten toimii MaxiSize?

Kuten tiedetään peniksen pää ja runko koostuvat suurimmaksi osaksi erikoiskudoksesta eli huokoisesta aineesta. Sen tunnusomaisena kykynä on huomattavastii suurentaa sitimen koko veren virtaamisen ansiosta, joka täyttää tyhjiötä lisäämällä peniksen pituus ja leveys.

Sitimen koon suurentava voide, jonka arvostelua voit lukea alla, vaikuttaa huokoisen aineen kudoksiin ja soluihin edistämällä niiden kasvua ja jakautumista sekä lisäämällä niiden joustavuus.

Voiteen koostumuksessa on  muutama komponenttia, joista kukin suorittaa erillisen toiminnon. Esimerkiksi aminohappojen ja proteiinien hydrolysaatit käynistävät uudelleen solujen pikaisen jakatumisen mekanismi, joka useimmissa tapauksissa päättyy sukupuolisen kypsymisen lopussa.

Elastiinin ja kollageenin yhdistelmä lisää huokoisen kudoksen kalvojen joustavuutta antamalle sille mahdollisuutta vetämää suuremman määrän verta, mikä puolestaan johtaa vahvempaan ja laajaan erektioon.

Lopuksi trietanoliamiini vaikuttaa peniksen hermoihin estämällä niiden toiminta, minkä vuoksi jonkin verran pienenee herkkyys. Tämä vaikutus mahdollistaa pidentämään yhdynnän aika, muuten sitimen koon suurentamisen koko menettely olisi merkityksetöntä.

 MaxiSize:n käyttö

Sitimen koon suurentavan MaxiSize-voiteen käyttöohjeet ovat jokaisessa pakkauksessa, mutta vielä ennen ostamista voisit tutustua menettelyn ytimeen esitämme ohjeiden lyhyt sisältö.maxisize kaufen

 Yritä saavuttaa sitimen pystyasento ja varovaisesti hiero pieni määrä voidetta sen runkoon ja päähän. Sitä varten levitä voide peniksen koko pituudelle ja sitten suorita pieni hieronta siihen asti, kunnes voide imeytyy  kokonaan.

Menettely on suoritettava joka päivä mahdollisuuden vuoksi samaan aaikaan. Ensimmäinen tulos on havaittavissa viikon kuluessa, huokoinen runko saa suurempaa joustavuutta, jonka vuoksi hieman kasvaa peniksen pituus (enintään kahdella senttimetrillä) ja paksuus. Kolmen viikon päästä täysin käynnistyy solujen jakatumisen mekanismi lisäämällä peniksen koon yleiskasvu vielä yhteen senttimetriin. Menettelyn lopussa, joka kestää neljä viikkoa, saat lisäksi vielä kaksi senttimetriä, jolloin kokonaiskasvu kestää viisi senttimetriä.

Vasta-aiheet ja suosittelut

Sitimen koon suurentava MaxiSize-voide on täysin turvallinen, se ei aiheuta allergisia reaktioita tai sivuvaikutuksia. On kuitenkin olemassa useita pieniä ohjeita, joiden on otettava huomioon käytön aikana.

Ensinnäkään ei sovelleta voidetta siinä tapauksessa, jos sitimellä on vahinkoa, voiteen aineen joutuminen arpeutumatta olevaan haavaan johtaa sen reunojen muodonmuutosta.

Toiseksi ei pitäisi käyttää voidetta sukupuolitaudin hoidon aikana.

Mistä ostaa?

Jos haluat ostaa sitimen koon suurentava voide, niin on vain yksi todellinen vaihtoehto kääntyä virallisen jälleenmyyjän puoleen. Vain virallisella sivustolla voit tilata sitimen koon  suurentava voide 40-50% halvempi kuin missään muusta verkkokaupasta, samalla pääset täyteen varmuuteen siitä, että sinulle lähetetään auttavaa todellista voidetta eikä halpaa ja merkityksetöntä väärennöstä.

MaxiSize – sitimen koon suurentava voide
Rate this post