Крем за уголемяване на пениса „Maxi Size“

maxisize kaufenКрем за уголемяване на пениса „Maxi Size“ е уникален авторски крем, разработен от опитни специалисти уролози, който дава възможност да се постигне увеличаване на дължината на пениса с 4 см по естествен, а най-важно безопасен начин в най-кратки срокове.

Изследванията, проведени от лекари през 2013 г., са показали абсолютно предимство на този уникален крем в своя сегмент. Мъжкият потенциал нараства няколко пъти, без да бъдат използвани хапчета и БАДове!

Защо кремът „MAXI SIZE“ се счита за уникален?

  • Не се изисква взимане на хапчета и хирургична намеса.
  • Кремът е напълно безопасен, съдържа изцяло естествени съставки.
  • Вие сами избирате параметъра, който искате да промените: дължина, обем, форма.
  • Гарантира се увеличаване на дължината на пениса с 3 – 5 см през първия месец.
  • Придобитите сантиметри ще останат с Вас завинаги.

Състав на крема „MAXI SIZE“:

  • Триетаноламинът увеличава продължителността на половия акт, като забавя настъпването на еякулация.
  • Протеиновият хидролизат и аминокиселините способстват растежа и укрепването на тъканите на пениса.
  • Еластинът с колагеновия комплекс подобряват еластичността и чувствителността на пениса.

Как работи кремът „MAXI SIZE“?

Специалните ферменти, влизащи в състава на крема, благотворно влияят върху тъканите на пениса, които безвредно се разтягат, а заедно с тях и камерите на кавернозното тяло на половия член, което спомага за неговото реално увеличаване както на дължината, така и в обиколката. Кремът се нанася с масажни движения върху ерегирания полов член. Вие гарантирано ще прибавите 5 см към дължината на члена си, след масажа с „MAXI SIZE“. За най-добрия ефект нанасяйте крема половин час преди половия акт. Това допълнително ще стимулира уголемяването на пениса както на дължината, така и в обиколката.

Мнение (отзив) на специалист

Е.И. Гемадиев, уролог, к.м.н.: „Като лекар с дългогодишен опит, препоръчвам крема „Maxi Size“ на своите пациенти. Кремът оказва благоприятно влияние върху организма, като спомага увеличаването на половия член без хирургична намеса. Инструкцията подробно описва всички етапи на прилагането му и Ви придружава на всеки един от тях. Дали това е подготвителен етап, където се описва как правилно трябва да се подготвите, или интензивен етап, където са представени ефективно прилаганите не едно десетилетие упражнения на Кегел и метод Джелк. Този крем е най-ефективен към настоящия момент, за прилагането му ще Ви бъдат дадени постъпкови препоръки.“

Кремът за уголемяване на пениса „Maxi Size“ може да поръчате на официалния сайт, като след попълване на формуляра за поръчка онлайн с Вас ще се свърже официален представител, за да уточни детайли на поръчката.

 

Мнения на нашите купувачи

„По-рано аз мислех, че 15 см е напълно нормален размер. Сексът, разбира се, невинаги е бил фантастичен, случайно видях в интернет „Maxi Size“ и помислих, защо да не прибавя няколко сантиметра. За месец и половина ежедневна употреба аз прибавих почти 3 см, при това пенисът ми стана по-дебел и по-твърд”

„Моят член във възбудено състояние едвам достигаше до 12 см, преди време пробвах какви ли не хапчета, помпи, харчих на това цялата си заплата, но ефектът беше нулев. След две седмици редовна употреба на крема обаче видях резултат: пенисът ми се удължи с 1,5 см. Чувствителността е станала просто колосална, а ерекцията е много по-силна!“

Къде мога да си купя?

Ако сте решили да си купите крема за уголемяване на пениса, съществува само единствен правилен вариант – да се свържете с официалния дистрибутор. Само на официалния сайт ще можете да си поръчате крема за уголемяване на пениса с 40 – 50 % по-евтино, отколкото в друг онлайн магазин, и бъдете напълно сигурни, че ще Ви изпратят оригинално средство, което е способно да Ви помогне, а не евтина имитация.

Поръчайте

Крем за уголемяване на пениса „Maxi Size“
5 (100%) 1 vote