Hair Megaspray în România

Ce este aceasta?

Hair Meghair-megasprayaSpray ― este denumirea remediului care luptă efectiv cu căderea părului și îlconsolidează în mod semnificativ pe întreaga sa lungime. MegaSpray este de un mare folos pentru părul ce are de suferit zilnic de pe urma plăcilor de îndreptat părul sau vopsirea frecventă. În componența sa intră doar ingrediente naturale – uleiuri și extracte din plante, o formulă deosebită din vitamine. Preparatul este ambalat într-un flacon special sub formă de spray (volumul 26ml). Este comod și econom la folosire deoarece pulverizează cu mici doze. Produsul a fost certificat, astfel are o “marcă de calitate” internațională. Producătorul susține că rezultatul va fi observat chiar după 2 săptămîni (dacă este folosit zilnic).

Comandă
 

Cum acționează?

Remediul a fost elaborat de trihologiști specialiști în domeniu și are în componența sa doar ingrediente naturale. Conform observațiilor medicilior  produsul permite în termeni foarte scurți de a restaura structura firelor de păr și de a restabili splendoarea și densitatea parului. Este recomandat nu doar femeilor ci și bărbațiilor doarece ei cel mai des au probleme cu căderea părului. Componentele naturale restabilesc părul foarte repede, rezultatul este vizibil chiar după 2 săptămîni de folosire. Dacă doriți să preveniți căderea părului puteți folosi Hair Mega Spray în scopuri profilactice. Recomandările reale  a oamenilor, care au folosit acest remediu, confirmă faptul că după folosire părul a devenit mai puternic, mai acultător și sănătos.

Instrucțiuni

Pentru ca părul sa se restabilească complet este nevoie de a urma un curs de minimum 2 săptămîni. Acordînd părului dumneavoastră cîte o oră zilnic veți obține un păr strălucitor, mătăsos și rezistent. Produsul este disponibil sub formă de ulei –spray. Volumul flaconului – 26 ml. Este foarte simplu de folosit. Toate manipulările se execută succesiv și cuprind cîteva etape simple

  1. Pulverizați spray-ul pe părul uscar. Pentru comoditate părul poate fi separat în cosițe.
  2. Masați pielea capului pentru ca compoziția să se absoarbă.
  3. Înveliți capul cu un ștergar.
  4. Stați așa timp de o oră și apoi spălați capul cu un șampon care înmoaie părul.

Pentru a obține un efect maxim este binevenit ca înainte de procedură să faceți un masaj intensiv al capului. Aceasta va crește fluxul sanguin, și va îmbunătăți efectul spray-ului. După utilizarea sa nu este necesar să se aplice balsam sau altceva. Adăugător puteți lua vitamine și să consumați mai multe fructe și legume.

Hair Megaspray în România
Rate this post