Спрей Hair MegaSpray: Отзиви, къде да купя, цена, състав

rp_hair-megaspray-216x300.pngHair MegaSpray е средство, което ефективно се бори със загубата на коса, значително я укрепва по цялата дължина. Спреят ще донесе голяма полза на косата, подложена на ежедневно изправяне, къдрене и чести боядисвания. В състава му влизат натурални съставки – масла и екстракти от растения, специална витаминна формула. Всеки флакон спрей съдържа 26 ml препарат. Той е удобен и икономичен в употреба, тъй като изпръсква определена доза. Продуктът премина сертификация, което означава, че притежава международен „знак за качество“. Производителят твърди, че резултатът ще бъде забележим след 2 седмици (при ежедневна употреба).

Поръчайте

Как работи Hair MegaSpray?

Средството е разработено от водещите трихолози, съдържа в състава си само натурални съставки. Според отзивите на лекари, продуктът позволява в най-кратки срокове да възстанови структурата на косата и да върне обем и гъстота на косата. Препоръчва се не само на жени, но и на мъже, тъй като те много по-често страдат от проблеми, свързани с косопад. Натуралните съставки максимално бързо възстановяват косата, резултатът се усеща след две седмици употреба. Ако искате да предотвратите проблем с косопада, изтъняване на косата, използвайте за профилактика Hair MegaSpray. Отзивите на реалните клиенти, изпробвали средството, потвърждават, че средството отлично се грижи за косата, прави я послушна, силна, здрава.

Инструкция за употреба на Hair MegaSpray:

За да може косата да се възстанови напълно, е необходимо да се премине курс минимум от две седмици. Отделяйки на косата си само един час ежедневно, ще получите лъскава, копринена и еластична коса. Препаратът се произвежда във вид на маслен спрей. Обем на флакона – 26 g. Много лесен при използване. Всички манипулации се извършват последователно и включват няколко етапа:

  1. Напръскайте директно върху суха коса. За удобство разделете косата на тънки кичури.
  2. Масажирайте скалпа за по-добро попиване.
  3. Увийте главата си с хавлиена кърпа.
  4. Стойте така в продължение на един час. След това измийте косата с мек шампоан.

За постигане на максимален ефект преди употреба направете интензивен масаж на скалпа. Това ще увеличи притока на кръв, ще подобри действието на спрея. След използването му няма необходимост от нанасяне на балсам или някаква друга грижа. Можете допълнително да вземате витамини, да добавите в рациона си повече зеленчуци и плодове.

Откъде да си купя?

Тъй като спреят Hair MegaSpray е достатъчно популярно в целия свят средство в борбата с косопада и чупливостта на косата, то количеството фирми, имитиращи спрея, също е голямо. Именно затова средството трябва да се купува само от проверени компании, които са готови да предложат изключително висококачествен, ефективен и оригинален продукт.

Оригиналното средство Hair MegaSpray се продава само в една опаковка с обем 200 ml. Спреят може да се купи само в специализирани пунктове за продажба, в аптеките и обикновените козметични магазини не се продава.

Спреят не е предназначен за масова продажба, затова можете да го намерите само на специализирани сайтове. Купувайте само от проверени доставчици, които са спечелили доверието и добрата репутация сред други потребители.

Поръчайте

Спрей Hair MegaSpray: Отзиви, къде да купя, цена, състав
Rate this post