Gemoderm: σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

   Γκεμοντέρμ (Gemoderm) είναι μέσο για εξωτερική χρήση στην χώρα του πρωκτού, στην μορφή ενός σπρέι, για την απομάκρυνση εκδηλώσεων των αιμορροΐδων: οίδημα, αίσθημα καύσου και πόνος, προωθεί την αναγέννηση των ιστών και ταχύτερη επούλωση των ρωγμών. Η σύνθεση του Gemoderm έχει μόνο φυσικά συστατικά: εκχυλίσματα από βότανα, troxerutin, D-πανθενόλη. Οι δοκιμές διεξήχθησαν σχετικά με την αποτελεσματικότητα του σπρέι από τις αιμορροΐδες και τα θετικά αποτελέσματα λαμβάνονται.

Τιμή του σπρέι Gemoderm και πού να αγοράσετε

Δεν μπορείτε να αγοράσετε το μέσο για αιμορροΐδες στο φαρμακείο, το προϊόν είναι καινούργιο και διαδίδεται μόνο μέσω online-αγορές. Γενικά, τα σχόλια είναι θετικά, τα αρνητικά σχόλια είναι λίγα, και εάν υπάρχουν, δεν υποστηρίζονται από τα γεγονότα, απλά δεν μου άρεσε, δεν υπάρχει αποτέλεσμα, και ίσως δεν το χρησιμοποίησαν σύμφωνα με τις οδηγίες;! Αν θέλετε να αγοράσετε Gemoderm, τότε εδώ είναι μια αναφορά με μια εικόνα βίντεο του banner στο επίσημο online-αγορά (αφήστε εκεί το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας πάρει ο διαχειριστής και θα σας γνωμοδοτεί, γιατί δεν πουλάμε τίποτα, και κάτι δεν ξέρουμε)

 

Χρήσιμες ιδιότητες του σπρέι Gemoderm

Από αιμορροΐδες υπάρχουν πολλά φάρμακα: υπόθετα, αλοιφές και κρέμες, σπρέι – για εξωτερική χρήση, χάπια – για εσωτερική χρήση, χειρουργική επέμβαση – ως τελευταίο, αλλά αποτελεσματικό μέτρο. Ανάλογα με το στάδιο της νόσου ορίζεται η θεραπεία της, και σε κάθε στάδιο ορισμένα συμπτώματα «εμποδίζουν στη ζωή» (από απλά μέχρι την πτώση μερικών λεμφαδένων). Σχετικά με τις αιτίες των αιμορροΐδων μπορεί να γράφει κανείς πολλά, τα κυριότερα από τα οποία είναι: οι κιρσοί, οι θρόμβοι, ο καθιστικός τρόπος ζωής, κ.λπ. Οι παραγωγοί του σπρέι από αιμορροΐδες υποστηρίζουν ότι Gemoderm χρησιμοποιείται επιτυχώς και για την προφύλαξη, και για τη θεραπεία της νόσου, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού της θεραπείας με άλλα φάρμακα.

Gemoderm δεν έχει αντενδείξεις και μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά για να προωθήσει την ταχεία επούλωση του πρωκτικού ιστού. Επίσης, το μέσο δεν είναι εθιστικό, γι’ αυτό μετά τη συχνή και τακτική χρήση, όταν η ανάγκη για τη χρήση του θα τελειώσει, θα τον αρνηθείτε χωρίς δυσκολία.

Το σπρέι από αιμορροΐδες Gemoderm είναι αποτελεσματικό, λόγω του ενεργού τύπου του από φυσικά συστατικά: φυτικά εκχυλίσματα, D-πανθενόλη, troxerutin. Έχουν μια μακρύ επίδραση, μαλακώνουν το δέρμα και το κάνουν πιο ευέλικτη, επιταχύνουν την αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών, ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, μειώνουν την φλεγμονή.

Το βολικό μικρό φιαλίδιο με φάρμακο μπορείτε να παίρνετε παντού και να το χρησιμοποιείτε όχι μόνο στο σπίτι.

Σύνθεση και ενεργός τύπος του σπρέι από αιμορροΐδες

Τα φυσικά συστατικά του Gemoderm χωρίζονται σε βασικά και δευτερεύοντα. Βασικά που είναι κάτω αποτελούν τον λειτουργικό τύπο του μέσου από αιμορροΐδες:

  1. Troxerutin – τα φλαβονοειδή που παρέχουν venotonic αποτέλεσμα, μειώνει οίδημα, φλεγμονή, βελτιώνει την διείσδυση του ασκορβικού οξέος εντός του ιστού.
  2. D-πανθενόλη (δεξπανθενόλη) είναι γνωστή με τις ιδιότητες της «στροφής» όταν εκτίθεται στο δέρμα σε παντοθενικό οξύ (η βιταμίνη Β ομάδας), το οποίο ρυθμίζει το μεταβολισμό των κυττάρων, μονιμοποιεί την αναγέννηση και ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου.

Στη σύνθεση του Gemoderm υπάρχουν φαρμακευτικά φυτικά εκχυλίσματα:

  • Aesculus Hippocastanum. Περιέχει μια μεγάλη ποσότητα εσκίνης και εσκουλίνης, οι οποίες έχουν αντιθρομβωτική δράση, αντι-φλεγμονώδες και αντί οίδημα.
  • Ginkgo biloba. Ginkgolides αυτού του φυτού κάνουν ελαστικά τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων που επηρεάζει στις λειτουργίες του καρδιαγγειακού συστήματος. Το φυτό αυτό περιέχει πολλά μακρο- και μικροστοιχεία ωφέλιμα για τον οργανισμό (φώσφορο, σίδηρο, μαγνήσιο, κ.λπ.).
  • Artemisia. Περιέχει δεψικούς παράγοντες, ασκορβικό οξύ, σαπωνίνες και οργανικά οξέα, αιθέριο έλαιο και πολλά άλλα χρήσιμα μικρο- και μακροστοιχεία. Χάρη σ’ αυτούς, έχει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές ιδιότητες και ιδιότητες επούλωσης πληγών.
  • Σημύδα (Betula). Το εκχύλισμα αυτού του φυτού περιέχει βετουλίνης, η οποία έχει μια ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, και γενικά έχει λίγο αντι-οίδημα και αναλγητική δράση, γι’ αυτό είναι επίσης ωφέλιμος στη σύνθεση του Gemoderm.
  • Χαμομήλι (Matricria). Το εκχύλισμα αυτού του λουλουδιού χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορα φάρμακα και στο Gemoderm ειδικότερα. Καθαρίζει το δέρμα, απολυμαίνει τις πληγές, μειώνει τη φλεγμονή και το οίδημα.
  • Τσουκνίδα (Urtica). Ακριβώς όπως και το χαμομήλι είναι από καιρό γνωστή και χρησιμοποιείται στην ιατρική. Το εκχύλισμα αυτού του φυτού έχει στυπτικές, αιμοστατικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Τα δευτερεύοντα: νερό και γλυκερίνη.

Δοσολογία του σπρέι Gemoderm

Το σπρέι Gemoderm χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των αιμορροΐδων, και αυτό είναι η ύγρανση, η αύξηση ελαστικότητας των ιστών, η ενίσχυση των τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων του δέρματος στην χώρα του πρωκτού. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο να ψεκάζετε το φάρμακο ακριβώς σε αυτή τη χώρα.

Οι οδηγίες χρήσης του Gemoderm αναφέρουν ότι η προφύλαξη των αιμορροΐδων πραγματοποιείται με το ψέκασμα του σπρέι το πρωί και το βράδυ σε καθαρό δέρμα γύρω από τον πρωκτό. Η θεραπεία πραγματοποιείται επίσης (με το ψέκασμα του σπρέι) τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Μην τρίβετε και μην ξεπλύνετε.

Το αποτέλεσμα (η αύξηση του τόνου του δέρματος, η μείωση του οιδήματος, πόνου, κνησμού) μπορεί να δει κανείς αμέσως μετά το ψέκασμα του σπρέι.

Σχόλια για το σπρέι του Gemoderm

Gemoderm είναι ένα καλό μέσο από αιμορροΐδες, για αυτό μιλάνε τα θετικά σχόλια. Γράφουν για ταχύ θετικό αποτέλεσμά του, για την έλλειψη των αλλεργιών και ερεθισμό, για την δυνατότητα της χρησιμοποίησης του σπρέι μαζί με άλλα φάρμακα (ενισχύοντας και συμπληρώνοντας αποτελέσματά τους). Όμως, δεν είναι όλα καλά, για παράδειγμα, υπάρχουν και αρνητικά σχόλια:

Μαρίγια Βαλεντίνοβνα, 45 ετών

Φυσικά, δεν γράφουν όλοι σχόλια σχετικά με τα φάρμακα από αιμορροΐδες, ίσως, ντρέπονται, αλλά εγώ θέλω να γράψω αρνητικά σχόλια σχετικά με το φάρμακο Gemoderm. Αγόρασα αυτό το ακριβό φάρμακο, απολύτως φυσικό (όπως γράφεται στη συσκευασία) και δεν έλαβα καμία θεραπεία. Κατά τη διάρκεια όλης της περιόδου της χρήσης (η οποία είναι 3 εβδομάδες ψεκάσματος δύο φορές την ημέρα) οι λεμφαδένες πέφτουν πάλι, οι μικρορωγμές μπορούν να αιμορραγούν, έχω από αυτό το φάρμακο ανυπόφορο κνησμό και πόνο.

Νικήτα, 42 ετών

Δουλεύω ως οδηγός, γι’ αυτό έχω πολύ μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης των αιμορροΐδων. Για να διατηρώ την υγεία σε αυτή την «χώρα» με τη σύσταση της συζύγου χρησιμοποιώ το πρωί και το βράδυ το σπρέι Gemoderm. Δεν αισθάνομαι πια τα οιδήματα και το μικρό εξόγκωμα, αλλά πριν τα πρώτα ήδη συμπτώματα με ενοχλούσαν.

Έλια, 35 ετών

Μετά τη δεύτερη γέννηση εμφανίστηκαν αιμορροΐδες. Τίποτα δεν μπορεί να κάνεις με αυτό και ήμουν πολύ στενοχωρημένη, αλλά ο γιατρός μου μού είπε ότι στα πρώτα στάδια μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση. Σύστησε καθαρτικά μέσα για τη δυσκοιλιότητα και το σπρέι Gemoderm (ως την προφύλαξη και την απομάκρυνση μερικών συμπτωμάτων). Λίγες μέρες – και δεν είμαι τόσο στενοχωρημένη πια λόγω της «αυτής της» ασθένειας. Αλλά ψεκάζω το δέρμα του πρωκτού συχνότερα από 3 φορές την ημέρα. Με την ευκαιρία, αγόρασα Gemoderm μέσω του διαδικτύου μετά την ανάγνωση πολλών σχολίων, γιατί δεν το έχω βρει στο φαρμακείο.
Gemoderm: σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *