Fitospray sprej za mršavljenje

fitospray1Fitospray je novi proizvod za mršavljenje koji omogućuje gubitak suvišnih kilograma i to uz vrlo malo napora. Korištenje ovog spreja je jednostavno – potrebno je samo nekoliko prskanja u usta prije jela da se suzbija osjećaj gladi, osvježi usta i osjeti puno snage i energije.

Fitospray sadrži dosta priznatih sastojaka za borbu protiv pretilosti. Pogledajmo detaljnije njihova blagotvorna svojstva:

Narudžba

Sastav preparata Fitospray

Goji bobice – takozvani superfud (superhrana). Bobice sadrže 18 aminokiselina (uključujući esencijalne), 21 mineral i 6 vitamina. Osim ubrzavanja metabolizma, goji poboljšavaju vid, normaliziraju krvni tlak, povećavaju libido i oni su prirodni energetik.

Zelena kava. Sadrži u velikim količinama klorogensku kiselinu, koja poboljšava metabolizam, izlučuje štetne slobodne radikale iz organizma i na taj način pojačava imunološki sustav.

Limunska kiselina poboljšava probavu, normalizira probavno okruženje i ubrzava uklanjanje toksičnih tvari iz organizma.

Ekstrakt garcinije. Ovaj dodatak se sadrži u većini sredstava za mršavljenje. Djelotvorno smanjuje osjećaj gladi, ubrzava lipolizu (razgradnju masnog tkiva), suzbija potrebu za slatkišima koja kod mnogih ljudi slična narkotičkoj.

Mango opskrbljiva organizam hranjivim tvarima, što omogućuje bez nelagode držati niskokalorijsku dijetu.

L-karnitin je prirodni pseudo-vitamini dodatak prehrani, energetik i spaljivač masti, često se sadrži u sportskim biološki aktivnim dodacima za mršavljenje.

Acai bobice – još jedan superfud, skladište blagotvornih mikroelemenata i vitamina. Bobice sprječavaju taloženju masti, korigiraju imunološki sustav, štite stanične membrane od toksina.

 

Mentol i paprena metvica – osvježavaju dah, poboljšavaju protok žuči.

Svojstva spreja za mršavljenje

Prema navodima proizvođača, Fitospray ima sljedeća blagotvorna svojstva:

 

  • Učinkovito smanjuje apetit i suzbija osjećaj gladi.
  • Ubrzava metabolizam i razgradnju masnog tkiva u organizmu.
  • Poboljšava podnošljivost niskokalorijskih dijeta.
  • Daje snagu i energiju.
  • Obogaćuje tijelo s korisnim tvarima.
  • I kao lijep bonus – osvježava dah za dugo vremena!

Kako naručiti Fitospray?

Naći ga u redovnim trgovinama je dosta teško, tako da je najlakši način da se kupi Fitospray – naručiti ga u online trgovini. Internetska stranica našeg pouzdanog partnera ljubazno pruži online obrazac za naručivanje.  Uz njegovu pomoć Vi možete naručiti sprej za mršavljenje, a da se ni ne maknete sa svoje stolice. Roba se dostavlja Vama poštom ili kurirskom službom, ovisno o gradu prebivališta. Plaćanje se vrši tek nakon primitka, pouzećem, tako da ne riskirate ništa! Isporuka se vrši u mnoge zemlje: Rusija, Ukrajina, Bjelorusija, Bugarska, Njemačka, Španjolska, Cipar, Turska, Grčka, Kazahstan, Kirgistan, Latvija, Litva, Moldavija, Rumunjska, Uzbekistan, Francuska, Češka, Švicarska, Estonija.

Način uporabe Fitospray-a

Uporaba dijetetskog spreja je vrlo jednostavna – prskajte sredstvo u ustima pritiskom 1-2 puta na raspršivač. Koristite 3-4 puta dnevno, između obroka. Preporučljivo je ne koristiti Fitospray 3-4 sata prije spavanja, jer sredstvo ima energetski učinak i može ometati san.

 

Detaljne upute za uporabu isto su navedene na pakiranju. Najbolji efekt se može dobiti kombiniranjem spreja za mršavljenje s laganom dijetom i minimalnim fizičkim naporom.

Zaključak

Fitospray je nova riječ u mršavljenju. Posebna pažnja posvećuje se činjenici da je proizvod certificirani i prošao laboratorijske testove. Naravno on neće pomoći ukoliko ćete jesti samo kolače i torte. Ali ako jedete umjereno, a još uvijek imate višak težine – ovaj proizvod je za vas!

Fitospray sprej za mršavljenje
Rate this post