FitoSpray – спрей за отслабване: отзиви, цена, къде да купя

fitospray1Fitospray е нов продукт за отслабване, който позволява да се свалят излишните килограми без много усилия. Този спрей е изключително лесен за употреба – достатъчни са само две впръсквания преди хранене за премахване на глада, освежаване на устата и предаване на жизнена сила и енергия.

В състава на Fitospray влизат много признати съставки за борбата с прекомерното тегло. Да разгледаме техните полезни свойства по-подробно:

Поръчайте

Състав на Fitospray

Годжи бери – така наречения суперфуд (суперхрана). Годжи бери съдържа 18 аминокиселини (в това число незаменими), 21 минерала и 6 витамина. Освен ускорена обмяна на веществата, годжи бери подобрява зрението, нормализира налягането, повишава либидото и е естествен енергетик.

Зелено кафе. Съдържа голямо количество хлорогенна киселина, която позволява да се подобри метаболизмът, да се изведат вредните свободни радикали от организма и да се укрепи по този начин имунната система.

Лимонената киселина подобрява храносмилането, нормализира стомашната среда и ускорява извеждането на токсичните вещества от организма.

Екстракт от гарциния. Тази добавка се съдържа в много средства за отслабване. Ефективно намалява чувството за глад, ускорява липолизата (разграждане на мазнините), потиска апетита към сладко, който при много хора едва ли не е наркотичен.

Мангото снабдява организма с хранителни вещества, което позволява нискокалоричната диета да се понася без дискомфорт.

L-Carnitine е натурална витаминоподобна субстанция, енергетик, има силен изгарящ мазнините ефект, често влиза в състава на спортните БАД-ве за отслабване.

Асаи бери е още един суперфуд, извор на полезните микроелементи и витамини. Асаи бери блокират натрупването на мазнини, изпълняват имунокоригираща функция, защитават клетъчните мембрани от токсини.

Ментолът и черната мента освежават дъха, съдействат при оттичането на жлъчен сок.

Свойства на спрея за отслабване

Производителят на Fitospray декларира, че продуктът притежава следните полезни свойства:

  • Ефективно понижава апетита и премахва чувството за глад.
  • Ускорява метаболизма и разграждането на мазнините в организма.
  • Подобрява поносимостта към нискокалорични диети.
  • Добавя енергия и жизнерадостност.
  • Насища организма с полезни вещества.
  • И като приятен бонус – освежава дъха за дълго време!

Къде да купя Fitospray?

Да намерите спрея в обикновени магазини е много трудно, затова най-лесният начин да купите Fitospray е да го поръчате от онлайн магазин. Сайтът на нашия надежден партньор любезно предоставя формуляр за поръчка онлайн. Попълнете го и можете да закупите спрея за отслабване, без да ставате от дивана. Стоката ще Ви бъде изпратена по пощата или по куриер, в зависимост от града, в който живеете. Плащането се извършва само след получаване на продукта, с наложен платеж, така че не рискувате нищо! Доставката се извършва в много страни по света: Русия, Украйна, Беларус, България, Германия, Испания, Кипър, Турция, Гърция, Казахстан, Киргизстан, Латвия, Литва, Молдова, Румъния, Узбекистан, Франция, Чехия, Швейцария, Естония.

Начин на употреба на Fitospray

Употребата на диетичния спрей е много лесна – достатъчно само да впръснете от спрея директно в устата, като натиснете дозатора 1 – 2 пъти. Използвайте го 3 – 4 пъти дневно, между храненията. Препоръчително е да не се използва Fitospray 3 – 4 часа преди лягане, тъй като веществото в него притежава енергиен ефект и може да попречи на нощния сън.

Подробната инструкция за употреба е посочена върху опаковката. Най-добрият ефект може да се получи, ако комбинирате спрея за отслабване с лека диета и минимални физически натоварвания.

Извод

Fitospray е нова дума в борбата с излишните килограми. Специално внимание заслужава това, че той е сертифициран и премина лабораторни изследвания. Спреят, разбира се, няма да Ви помогне, ако се храните само със сладкиши, но ако се храните умерено и все пак страдате от наднормено тегло – този продукт е за Вас!

Поръчайте

FitoSpray – спрей за отслабване: отзиви, цена, къде да купя
Rate this post