Fitobalt τσάι από ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

Το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε ποικίλες αρνητικές επιδράσεις που οφείλονται στο περιβάλλον, και μία από αυτές τις αρνητικές επιδράσεις είναι τα παράσιτα.

Ποια παράσιτα βρίσκονται στον οργανισμό

Γύρω μας υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα των πηγών που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση με παράσιτα. Οι πιο διαδεδομένοι οργανισμοί που προσβάλλουν το ανθρώπινο σώμα είναι: Giardia, Diphyllobothrium latum, Echinococcus και Alveococcus multilocularis, Taeniarhynchus saginatus, Taenia solium, Toxocara, ο οξύουρος (Enterobius vermicularis), Ascarididae, Ancylostoma.

Κάθε ένα από αυτά εισέρχεται από το περιβάλλον, μετά την επαφή με το δέρμα, και στη συνέχεια φτάνει έσω, και αυτό προκαλεί την ταχεία ανάπτυξή τους.

Για να προστατεύσει κανείς τον εαυτό του από τα παράσιτα είναι απαραίτητο να παίρνει προφυλακτικά μέτρα, εκτός από την προσωπική υγιεινή, είναι επίσης φάρμακα, τσάι και βάμματα. Προφύλαξη μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, δεν προκαλεί επιπλοκές ή αλλεργίες.

Πώς να μάθεις υπάρχουν τα παράσιτα στο σώμα ή όχι;

Για να καταλάβετε αν δεν έχετε παράσιτα, είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί με τα ακόλουθα κριτήρια: δυσκοιλιότητα, διάρροια, σοβαρός μετεωρισμός, φλεγμονή των εντερικών τοιχωμάτων, πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις, αλλεργίες, κακή κατάσταση του δέρματος, προβλήματα με το βάρος, διαταραχή του νευρικού συστήματος, κακός ύπνος, κούραση, διαταραχή λειτουργίας ανοσοποιητικού συστήματος, φλεγμονή στο αναπνευστικό σύστημα, χρόνια δηλητηρίαση μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα συμπτώματα που δείχνουν στη λάθος λειτουργία σώματος: ημικρανίες, διαταραχή του καρδιαγγειακού συστήματος, άσθμα, φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος.

Μέθοδος δράσης

Επιπλέον, τα συστατικά του Φύτο Μπαλτ (Fito Balt) προσβάλλουν το εξωτερικό κάλυμμα των ελμίνθων, και μετά επηρεάζουν ολεθρίως στις λειτουργίες τους.

Τα συστατικά μέσα επηρεάζουν σε κάθε παράσιτο, έτσι τους ακινητεί, και στη συνέχεια ο οργανισμός εξάγει ανεξαρτήτως το ξένο σώμα από αυτό τον οργανισμό.

Λόγω των επιβλαβών οργανισμών σοβαρά υποφέρει το ανθρώπινο σώμα, και κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μετά απαιτεί την αποκατάσταση των λειτουργιών του. Άλλες θετικές ιδιότητες του τσαγιού από βότανα:

 • Αποκατάσταση της ισορροπίας των υδατανθράκων.
 • Κανονικοποίηση του σωματικού βάρους.
 • Εξάλειψη του πόνου.
 • Κανονικοποίηση της πίεσης του αίματος.
 • Αποκατάσταση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
 • Βελτίωση της ανοσίας.

 

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι υπογραμμίζουν που απελευθερώθηκαν ήδη από τις παρασιτικές έλμινθες χρησιμοποιώντας Fito Balt, η υγεία τους έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Η δυσφορία του γεύματος, κνησμός και αίσθημα καύσου στο περίνεο, κακός  μεταβολισμός, και πολλά άλλα συμπτώματα της νόσου δεν τους ενοχλούν. Και η θεραπεία γίνεται στο σπίτι, και αυτό είναι πολύ βολικό, ειδικά όταν υπάρχει υψηλή απασχόληση, την ασθένεια έχει ένα μικρό παιδί ή ένα ηλικιωμένο άτομο.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τσάι από βότανα αντί για το συνηθισμένο τσάι, και μετά την πρώτη εβδομάδα ήδη θα δείτε την σημαντική βελτίωση στην κατάσταση της υγείας.

Σύνθεση του Fito Balt από τα παράσιτα και η χρήση των συστατικών

Σύμφωνα με την σύνθεση το μέσο είναι πολύ απλό, γιατί όλα τα φυτά φύονται στην περιοχή μας:

 • φασκόμηλο (Salvia officinalis) – τα φύλλα του είναι τέλεια απολύμανση,
 • αγριαψιθιά (Achillea millefolium) – αντιμικροβιακή δράση,
 • άρκτιο (Arctium lappa) – η ρίζα του εξάγει την χολή,
 • Artemisia – οδηγεί στο θάνατο των παρασίτων,
 • Tanacetum – οι ταξιανθίες προκαλούν τον θάνατο των παρασίτων,
 • καλέντουλα (Calendula officinalis) – έχει αντισηπτικές ιδιότητες, θεραπεύει καλά τις πληγές,
 • Gnaphalium – έχει καταστροφικές πράξεις για έλμινθες,
 • μέντα (Mentha) – τα φύλλα της περιέχουν μενθόλη, phytocides, οργανικά οξέα, τα οποία μειώνουν τη φλεγμονή και καταπραΰνουν το σώμα,
 • χαμομήλι (Matricaria) – τα φλαβονοειδή και τα τερπένια απόλυτα καθαρίζουν το έντερο,
 • φλοιός βελανιδιάς – έχει αντιφλεγμονώδη δράση,
 • ρίγανη (Origanum vulgare) – μειώνει τη φλεγμονή,
 • φύλλα σημύδας – αποκατασταίνουν της εντερικού βλεννογόνου.

Δοσολογία

Σε κάθε συσκευασία σημειώνονται συστάσεις, με τις οποίες μπορείτε να κάνετε σωστά το τσάι. Η μέθοδος παρασκευ

ής:

 1. Ξεπλύνετε με βραστό νερό την τσαγιέρα.
 2. Ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας το μίγμα.
 3. Ρίχνετε μισό λίτρο ζεστό νερό.
 4. Καλύπτετε την τσαγιέρα με μια πετσέτα.
 5. Βάζετε στο μπεν μαρί για 10 λεπτά.
 6. Μετά από αυτό αφήνετε το τσάι για 30 λεπτά.
 7. Αυτό το τσάι μπορείτε να αραιώνετε με βραστό νερό και να πίνετε.
 8. Θα είναι καλύτερα να σουρώνετε αυτό το τσάι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν τα φύλλα στο τσάι.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να πίνετε τουλάχιστον μισό λίτρο τσάι από βότανα για 2-3 φορές. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να είναι μικρότερη από έναν μήνα. Περαιτέρω, για λόγους προφύλαξης, μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση 2-3 φορές τον χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της κατανάλωσης πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην λειτουργία του οργανισμού, γιατί θα πρέπει να γίνονται οι πρώτες βελτιώσεις.

Πού να αγοράσετε το Fito Balt; Μπορείτε να το βρείτε στο φαρμακείο;

Οι αναγνώστες μας συχνά μας ρωτούν για αυτό. Απαντάμε – δεν μπορείτε να αγοράσετε τέτοιο τσάι στο φαρμακείο. Αλλά τώρα, στις μεγάλες πόλεις μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους στις αγορές που πωλούν Fito Balt. Δεν συστήνουμε να το αγοράσετε – δεν ξέρουμε πού μάζευαν αυτά τα βότανα, και γενικά – τι μπορούσαν να βάλουν στην συνταγή. Το πραγματικό προϊόν μπορεί να βρεθεί μόνο στα μοναστήρια.

Ακόμα Fito Balt μπορεί να παραγγελθεί μέσω του Διαδικτύου. Θα αφήσω την αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά δεν μπορώ να εγγυώμαι τίποτα – εκείνο το τσάι, το οποίο έπινα εγώ, ήταν πραγματικά από το μοναστήρι. Αλλά ακριβώς σε αυτή την ιστοσελίδα, σύμφωνα με τους φίλους μου, πουλάνε το πραγματικό τσάι.

Fitobalt τσάι από ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
5 (100%) 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *