Collamask România

Este just să sperăm la un efect cosmetic anti-îmbătrânire fantastic?

Dacă este vorba despre crema Collamask atunci sigur că da, doar ea poate face fața mai tînără și mai fresh, anume ea poate înlocui toate procedurile de la saloane!

Acest remediu reprezintă o mască unicală pentru toate tipurile de piele. Collamask va acționa asupra stratului de epidermă, refăcînd structura ei, curățind porii și înlăturînd cele mai mici semne de îmbătrînire.

Ce este aceasta?collamask

Collamask înlătură toate neregulile epidermei, ridurile și oferă o stralucire sanatoasă tenului pe tot parcursul zilei. Datorită compoziției sale unice efectul după folosirea măștii rămâne pe o lungă perioadă de timp.

  • Colagen. Acest material determina caracteristicile fizice nu doar a pielei, ci și a articulațiilor și ligamentelor. Colagenul hidratează si netezește ridurile, are funcție de recuperare și contribuie la regenerare celulelor.
  • Uleiul esențial de palmarosa este unul dintre uleiurile cele mai utile pentru îngrijirea regulată a corpului. El stimulează procesul de reînnoire a epidermei, elimină neuformitățile și îndepartează cele mai profunde riduri.
  • Betaina. Are proprietăți de hidratare și de întărire, reduce iritația, menține nivelul de hidratareîn interiorul corpului.
  • Crema Collamask conține un set de aminoacizi care sunt necesari pentru luciul epidermei si protejează de îmbatranirea prematură.
  • Argila albastră tonifiază pielea, reface procesele metabolice din celule, efectul său ca componentă a măștii nu poate fi ignorat.
  • Uleiurile vegetale hrănesc corpul cu vitaminele și mineralele esențiale, ceea ce permite regenerarea celulelor și întoarcerea tinereții în cel mai scurt timp.

Cum acționează?

Remediul anti îmbătrînire poate fi folosit de 1-2 ori pe săptămînă. Aceasta va fi deajuns pentru a simți super eficacitatea lui. Următoarele recomandări sunt din instrucția de folosire a cremei Collamask, însă necesită o descriere mai detaliată:

  • Crema trebuie aplicată pe față într-un strat gros, astfel încât să acopere toate zonele problematice;
  • Apoi trebuie să vă relaxați, vă culcați pe o canapea și nu faceți careva activități timp de 20 minute, după care puteți spăla masca cu apă călduță.
  • Pe față se aplică o cremă hidratantă și procedura poate fi considerată finisată.

Nu uitați că crema trebuie aplicată pe pielea curată și uscată, altfel rezultatul nu va fi așa eficient cum a-ți fi dorit.

Unde cumpăr?

Produsul poate fi comandat chiar astăzi de pe site-ul nostru. O transfomare imediată – astfel de rezultat nu vă poate garanta nici un fel de remdiu cosmetologic.

Comandă

Collamask România
Rate this post