Black Mask protiv mitisera i bubuljica

1U otklanjanju nesavršenstva kože pomaže maska sa ugljem protiv mitisera i bubuljica Black Mask. To je novo dostignuće u kozmetologiji koje pomaže u rešavanju problema u maksimalno kratkim rokovima. Maska deluje na problematičnu kožu na nivou ćelije i zbog toga njen efekat traje dugo. Maska sa ugljem protiv mitisera ima niz prednosti u odnosu na druga sredstva protiv problematične kože.

Naručiti

  1. Mikroelementi i vitamini koji ulaze u sastav maske su izabrani tako da u kompleksu imaju pojačano dejstvo na kožu. Kao rezultat toga lice postaje primetno čistije nakon prve nedelje korišćenja Black Mask. Proizvođači garantuju da će se ova maska boriti protiv nesavršenstava kože osam puta aktivnije od drugih kozmetičkih sredstava.
  2. U sastav maske ulazi provitamin В5. On aktivira dejstvo svih ostalih komponenti i pomaže brzoj regeneraciji kože.
  3. Maska se lako nanosi na kožu lica i lako se skida. Kao rezultat toga efikasno se otklanjaju masni čepovi iz pora pri tome koža se istovremeno dezinficira. Maska se skida bezbolno, zbog toga ona odlično odgovara i za osetljivu kožu lica.
  4. Svako može da sebi dozvoli kupovinu maske sa ugljem protiv mitisera Black Mask. Cena ovog proizvoda je relativno niska, pored toga jedno pakovanje sredstva traje dugo. Potrošnja maske je ekonomična.
  5. U sastav maske Black Mask ulaze samo prirodne komponente. Nema niakkvih sintetičkih dodataka i boja. Ovo daje mogućnost korišćenja maske čak i za lečenje problematične kože kod tinejdžera.

Sastav sredstva Black Mask

Maska sa ugljem protiv mitisera i bubuljica Black Mask je dobila priznanje od mnogih svetskih kozmetologa. Ovaj proizvod je prošao dermatološku kontrolu, njegova formula je odobrena od strane vodećih kozmetologa. U sastav maske ulaze najvrednije prirodne komponente koje se koriste u borbi protiv nečistoća i upale kože lica.

  • Provitamin В5 pomaže za smanjivanje upalnih procesa, on odlično smiruje kožu, i smiruje razdraženost. Ova komponenta maske aktivno vezuje vodu u ćelijama zadržavajući prirodni balans vlažnosti. Kao rezultat toga koža postaje elastičnija, poravnavaju se male neravnine na njenoj površini.
  • Pšenični klici imaju tonizirajuća svojstva, izglađuju reljef lica i zatežu kožu. Pokreće se prirodni proces regeneracije ćelija, koža se podmlađuje i postaje mekana i baršunasta kako kod beba.3
  • Bambusovi ugalj pomaže za dubinsko čišćenje pora. Otklanjaju se ne samo nečistoće i mrtve ćelije sa površine kože, nego iz pora se još otklanjaju i masni čepovi koji su osnovni razlog za pojavu mitisera. Ugalj istovremeno dezinficira otvore pora time sprečavajući nastajanje upale kože.
  • Ulje od grejpfruta efikasno sužava pore čineći ih manje vidljivim. Ono ima blagi izbeljujući efekat, uspostacvlja normalan rad masnih žlezdi. Pri stalnom korišćenju sredstva Black Mask moguće je zaboraviti o masnom sjaju lica koji kvari spoljni izgled.

Osobenosti korišćenja maske sa ugljem protiv mitisera6

Korišćenje maske sa ugljem protiv mitisera je dosta jednostavno, što potvrđuju mnogobrojni komentari. Za početak neophodno je skinuti kozmetiku sa kože lica nakon čega treba naneti na lice masku Black Mask u debljem sloju. Izbegavajte oblast oko očiju! Potrebno je držati sredstvo na licu 25 minuta. U toku tog vremena komponente maske će aktivno dejstvovati na ćelije. Nakon 25 minuta maska će se lako skidati sa lica. Njeni ostaci mogu se oprati toplom vodom.

Proizvođač preporučuje koristiti masku 2-3 puta nedeljno. Za postizanje maksimalnog efekta čišćenja preporučuje se nanositi sredstvo na kožu prethodno očišćenu parom, kada pore su otvorene. U tom slučaju masni čepovi će lakše izlaziti iz pora.

Maska sa ugljem protiv mitisera i bubuljica Black Mask je pravo otkriće u kozmetologiji!

Cena i kupovina

Ako su vam savetovali korišćenje Black Mask kao sredstvo za rešavanje određenog problema ili vi ste ga već koristili za konkretne potrebe i praktično ste videli dobar rezultat i nisu se pojavili neželjeni efekti, tada vam naravno niko ne zabranjuje koristiti takvu masku, moguće je da je to upravo neophodno za vas.

Sa druge strane ne treba misliti da ako je ona pomogla vašem kolegi imaće isto takav efekat i u vašem slučaju. U medicini sve je individualno, i ponekad efekat placebo ili takozvano „verovanje u preparat“ imaće veliki značaj.

Ako ste zbog jednog ili drugog razloga odlučili kupiti Black Mask, vi uvek možete izvršiti kupovinu na oficijalnom sajtu (tako je brže i jeftinije). Nije toliko jeftina, ali nije ni toliko skupa, ako vam ona zaista pomaže.

 

Black Mask protiv mitisera i bubuljica
5 (100%) 1 vote